Projekt: Trappgatan

SÄNGGAVEL I TYG

Publicerad 2011-06-29 20:09:00 i Sovrum,

Ännu ett par bilder som suttit i kameran ett tag...

Vi har bytt sänggavel. Tidigare hade vi en i trä, med fack på sidan, liksom bakom. Men jag har länge velat ha en sänggavel med tyg på och efter att ha beundrat svärföräldrarnas nya så byggde svärfar en ny gavel till oss! Han är så snäll!Jag fick klä in den själv, så jag köpte två bitar/rullar hoppypolyeter (typ som en skummadrass) och ett tyg på Olssons Tyger, sedan häftade jag fast det på gaveln. Jag fuskade lite och klädde inte in baksidan. Den syns ju inte så varför slösa tyg på den?Jag fastnade för den mörkgrå färgen medan sambon var inne på något ljusare. Nu när den står mot tapeten i sovrummet måste jag nog ge sambon rätt, om än motvilligt, den smälter liksom in i väggen som det är nu. Men jag är ändå himla nöjd över själva gaveln! Får jag bara tummen ur så ska jag byta tyg. Det är ju ett himla enkelt projekt och tar max en timme när man väl kommer igång!

BADRUMMET

Publicerad 2011-06-27 20:46:03 i Badrum,

De här bilderna har legat i kameran sedan strax efter badrummet blev färdigt, så typ tre månader? Dåligt av mig att inte lägga upp dem förrän nu! Men så här blev det alltså. Svartvitt som ni såg sist, men här är ju även spegeln, lampor, lysknappar och detaljer med.Färgstarka handdukar passar bra till svartvitt. Förutom dessa turkosa har jag även ett set med knallrosa och de orangea jag visade tidigare. Skulle vilja ha några i en snygg plommonlila färg också, men det blir nog närmare hösten. Jag är riktigt nöjd över badrummet, jag gillar den svartvita inredningen och trivs när jag är där. Sambon har dock lite ångest över slutsumman fortfarande... Det blev dyrare än vi räknat med, men nu har vi ett badrum som vi knappast kommer att behöva renovera igen, det är värt mycket!

/ Johanna

Vill ni se hela renoveringen kan ni kika i kategorin Badrum.

OBH NORDICA SUPREME NON-STICK SET

Publicerad 2011-06-16 18:54:23 i Kök,

Via Buzzador har jag fått chansen att testa kastruller från OBH Nordica´s Supreme Non-Stick Set. Vi fick hem en liten och en stor kastrull samt en stekpanna och en kökskniv. Kastrullernas lock har glas så att man kan se när det börjar koka, på insidan av locket finns det hål/silar och kastrullerna har hällpipar åt båda hållen. Det långa och praktiska handtaget gör att man aldrig mer kommer att behöva använda ett durkslag = mindre disk. Även stekpannan är utformad så att man kan hälla ur den.
Jag måste bara säga att jag älskar dem! Handtagen, silfunktionen, glaset i locket, ja allt! Att det dessutom inte fastnar någonting i botten när man lagar mat, ja, det är ju bara fantastiskt! Så då vet ni, det var dagens reklampaus :) Och just det, kniven är supervass!Buzzador ger sina medlemmar chansen att testa produkter som är nya på marknaden. Det kan vara allt från hudvård, kattmat, tandkräm och kastruller till schampoo, tandborstar och babyolja. Vill du också få chansen att testa nya produkter så kan du bli medlem här. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. Vill du läsa mer om Buzzador kan du göra det här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela