Projekt: Trappgatan

KÖRSBÄR

Publicerad 2011-05-24 21:17:17 i Trädgård / Utomhus,Jag har alltid drömt om ett körsbärsträd eftersom jag tycker att de blommar så vackert, och när Blomsterlandet hade kampanj på dem förra veckan så slog jag till och köpte ett. Häromdagen planterade vi det och nu står det på framsidan, framför köksfönstret.

Hahaha, rolig sambo jag har...


UNGDOMSRUMMET

Publicerad 2011-05-21 10:32:00 i Sovrum,

En av de sista sakerna jag gjorde innan Charlie föddes var att fixa till i bonussonens rum. Väggen med dörren blev grå som de andra och lister och foder målades och sattes upp. Små grejer som gör stor skillnad!


Ursäkta dammet som visst ville vara med på bild...


TV´n är dock alldeles för stor och kommer att bytas ut. Han tittar ändå inte på den så ofta, det är mest film på datorn som gäller. Den stora blomman ska nog också bort, den håller på att dö och vi har ingen bra plats för den. Sängen har fått en sängtopp också, så nu slipper man se den fula resårbotten. Jag vill fixa en sänggavel också, men bonussonen vekar nöjd som det är... Kan det vara för att han är tonåring och inte bryr sig? :)

Här kan ni se hur rummet har vuxit fram.

HÄGGMISPEL

Publicerad 2011-05-13 20:21:52 i Trädgård / Utomhus,

Bilder: Google

Vi har bestämt oss för att plantera en häggmispelhäck ut mot gatan på baksidan. Häggmispel växer fort, den blommar fint på våren, den är fint grön på sommaren och blir vacker även på hösten. Plantorna var beställningsvara och idag fick jag sms om att de kommit! Sambon har förberett och grävt ut där de ska sitta och när han åker in till stan till veckan kommer han att att med sig plantorna hem. Det här ska bli spännande!

/ Johanna

SPACKEL

Publicerad 2011-05-08 22:11:07 i Hall,

Vi håller på att spackla i hallen, gammal väv ska bort, ny vit färg ska på. Får se när vi blir klara dock, det fina vädret vi har just nu lockar mer på dagarna!

DYNOR

Publicerad 2011-05-06 13:43:14 i Trädgård / Utomhus,Nu har vi äntligen införskaffat dynor till våra utemöbler Förra året satt vi på gamla stolsdynor, ni vet såna som man har på köksstolar. Även om det funkar så får man ju inte den där sköna känslan av att sitta ute precis...
Vi hittade ett par svartvita på Coop Bygg och jag är riktigt nöjd!
Nu ska man bara hitta nåt att ha på bordet, en duk/vaxduk och kanske en vas med blommor.

/ Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela