Projekt: Trappgatan

TAPETER TILL SOVRUMMET

Publicerad 2010-09-29 21:09:31 i Sovrum,

Vi har börjat kika på tapeter till sovrummet nu, det rummet är vårt nästa projekt. Vi vill ha en fondvägg vid huvudgaveln på sängen och de andra två väggarna ska vara enfärgade, men på ena väggen har vi ganska stora fönster och på den andra sitter dörren. Väggen mot fotändan består bara av garderober. Vi har varit ute efter en tapet från Boråstapeter, men det visade sig att den utgått, så igår satt vi och provtapetserade på Eco. Vad tycker ni om våra funderingar? De är ju ganska lika varandra men...
SKÄNK/BYRÅ

Publicerad 2010-09-26 19:11:55 i Vardagsrum,Med huset följde en skänk/byrå som var brunbetsad från början (tyvärr har jag ingen förebild). Jag gillade den och formen på benen så vi bestämde oss för att behålla den. I veckan har sambon målat den vit. Fint va? Hyllan har vi byggt själva av hobbyskivor i ek. Den var ekfärgad när vi hade den i lägenheten men nu blev den okså vit. Jag gillar´t!

KUDDAR

Publicerad 2010-09-25 18:03:29 i Vardagsrum,

Soffan har äntligen fått lite färg i form av kuddar från Åhléns. De hade 2 för 149 så jag slog till på två gröna, två orangea och två mörklila!

DESIGN HOUSE STOCKHOLM

Publicerad 2010-09-22 21:45:46 i Allmänt,

Den här fina ljusstaken från Design House Stockholm (tror den heter Nordic Light) budade jag hem från Tradera häromveckan. Vet inte riktigt vart vi ska ställa den, men himla fin är den!

/ Johanna

ORANGE DEL 2

Publicerad 2010-09-21 21:28:55 i Badrum,Nu har vi äntligen fått upp det nya duschdraperiet och de nya handdukarna. Vi väntar fortfarande på en ny toalett och så ska vi skaffa en nytt skåp ovanför handfatet, men det är redan mycket trevligare där nere!

ORANGE

Publicerad 2010-09-19 19:43:58 i Badrum,Duschstången som sitter i badrummet nere är orange, så jag gissar att den är från sjuttiotalet nångång. Vi bestämde oss för att behålla den och valde handdukar och duschdraperi i matchande färgskala. Ni får se hur det blev lite senare!

FRÅN RÖTT TILL VITT

Publicerad 2010-09-19 13:05:48 i Badrum,Badrummet på markplan ska renoveras och då kommer vi att hålla till i badrummet nere i källaren. Det har varit rätt mörkt och trist där nere tidigare. Hallå, mörkröda väggar, hur tänkte de som målade det? I veckan målade vi väggarna vita. Mycket bättre! En ny toalett ska vi också få, hoppas den kommer till veckan.

INSPIRATIONSLÖS

Publicerad 2010-09-16 21:15:21 i Allmänt,

Inspirationen som vi saknade efter Londonresan är fortfarande borta. Vi satte upp tapeterna i köket, men sedan blev det inte så mycket mer. Väggen behöver en klocka och kanske några tavelhyllor, men det känns inte roligt att hitta på eller fixa något. Vi har gjort smågrejer runt om i huset men bara för att det måste göras, inte för att det är kul, vilket gör att det känns som om vi slarvar. Vilket betyder att vi säkert måste göra om det senare för att vi inte blev nöjda. Jaja, det löser sig säkert. Men nu vet ni varför det inte är så mycket uppdatering just nu.

/ Johanna

MEZZO

Publicerad 2010-09-10 21:54:43 i Kök,
Före... Sista bilden på den fula bården!


Under tiden...
Efter! Ursäkta maten på bordet... :)

Oj, en hel vecka sedan senaste uppdateringen! Men det har inte hänt så mycket här, vi har varit i London och inte haft så mycket ork eller inspiration efter det. Men idag fick vi upp nya tapeter i köket! Det blev de randiga från Midbec jag skrev om tidigare, och det blev riktigt bra om jag får säga det själv! Vad tycks?

NYTT SOFFBORD

Publicerad 2010-09-01 22:39:12 i Vardagsrum,

I fredags fick vi äntligen tag på ett nytt soffbord. Vi hittade det på den lokala möbelaffären och köpte det på studs. Vitt, ovalt med en halv hylla under så jag kan lägga grejer där, perfekt! Just nu myser vi med tända ljus...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela