Projekt: Trappgatan

VÅR

Publicerad 2011-04-20 10:24:38 i Trädgård / Utomhus,

Hej alla! Long time no see right? Renoveringen har stått still sedan vi fick Charlie, vi har inte känt någon inspiration, inte haft någon lust och inte haft några pengar kvar sedan badrummet blev klart, haha. Men nu när våren kommer känner man sig sugen igen, och då är det först och främst ute man vill fixa till.Igår kunde vi hänga tvätt ute för första gången i år, vilket vårtecken! Och sedan började vi måla om våra utemöbler. Möblerna följde med huset och hade en ganska mörkt grön lasering men nu blir dem vita! Sambon är ute för att måla ett andra varv på stolarna och sedan ska bordet och soffan också få byta skepnad.Sedan återstår jakten på dynor som passar. Förra året hittade vi inga som var nog breda, men vi letade i typ augusti, just efter vi slyttat in, så då var nog allt slut redan. Hoppas på bättre lycka den här gången!

/ Johanna

Kommentarer

Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Publicerad 2011-04-20 11:23:23

Att hänga tvätt ute är sannerligen ett vårtecken! Men då vi grävde upp tomten i fjol har vår vinda ännu inte kommit på plats i leråkern... ;-/ KRAM KRAM å glad påsk!

Postat av: Dessi - Home and desire

Publicerad 2011-04-20 11:31:22

Åh, möblerna ser ut att bli härliga i färg! Vi behöver också dynor till alla våra utemöbler, men det är synd att det ska vara så dyyyyrt bara...Jag kikade lite i dina gamla inlägg, och vi har också köpt hem BRIO-cykeln fast bebis inte har kommit ut än ;) Den är sååå fin! :)

Postat av: Nattyxne

Publicerad 2011-04-20 17:50:55

Åh, och nu kommer jag och är tråkig och säger: jag tycker om gröna utemöbler! :-P Dels är det snyggt, men framför allt praktiskt. Vitt syns på en sekund när det blir smutsigt eller en färgflaga går, och så blir man bländad av dem i solen... Fast snyggt är det ju förstås det också.

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-04-20 19:54:49

Ja, visst är det härligt med mycket kryddor att välja mellan :) Blir dock lite svårt när man vill testa det mesta, vart skall man börja? :) hehe. Skönt att kunna hänga ut tvätten! Jag ska också ta och måla våra utemöbler, blir sådan skillnad! tjusigt! kram

Postat av: Johanna - Projekt Trappgatan

Publicerad 2011-04-23 21:13:52

Nattyxne: Du har helt rätt i allt du säger, men jag torkar hellre bordet flera gånger än har en färg jag inte trivs med.

Postat av: Rosanna

Publicerad 2011-04-24 22:04:59

Vad fina de blir! Soffan i bakgrunden är himlans fin. Följde den med huset? Kan man få se hur den kommer att se ut?

Postat av: Johanna - Projekt Trappgatan

Publicerad 2011-04-27 14:54:02

Rosanna: Ja, den följde med huset! Den hör inte till utemöbelsgruppen, men något ska vi göra med den i alla fall, vi vet bara inte vad än :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela