Projekt: Trappgatan

FIBO-TRESPO

Publicerad 2010-12-30 17:46:09 i Badrum,


Idag har vi varit och bestämt det sista inför renoveringen av badrummet på övervåningen. Till väggarna har vi valt våtrumsskivor från Fibo-Trespo. Stilen kommer att likna den svartvita inspirationsbilden ovan. På golvet blir det våtrumsmatta och inredningen kommer att beställas från Aspen. Det är tänkt att arbetet ska starta efter trettondagen, och det ska bli så spännande!

/ Johanna

LITE NYTT

Publicerad 2010-12-29 22:41:13 i Allmänt,

Några nya inredningsdetaljer har flyttat in till oss under december. Jag har gillat dem från första stund, problemet är bara att jag inte riktigt vet vart jag ska placera dem. Men det löser sig nog med tiden, när vi börjar få ordning på all renovering och sånt. Hoppas jag i alla fall :)

Jag gillar inredningsdetaljer i vitt, svart eller silver, och jag är lite smått galen i stora ljuslyktor/stormlyktor. Dessa fyndade jag på Ellos och jag hade tänkt ställa dem i ett hörn på köksbänken, men när de hamnade där så kändes det inte rätt. Just nu står de på golvet bredvid köksbordet, men jag hoppas jag hittar en bra plats för dem senare.

Träbocken kommer också från Ellos och den har inte heller fått en riktigt bra plats än. Nu är ju julen över så den får vila i väntan på nästa år, då ska den få synas på något riktigt bra ställe!

Dessa står i ett hörn i hallen och här är jag för en gångs skull ganska nöjd med placeringen. Det jag stör mig på är omgivningen. I hallen har vi inte gjort något än och jag vill verkligen byta golv samt måla lister och dörrar. Jag tror dessa skulle komma mer till sin rätt då. Men snart drar vi igång våra projekt igen!

/ Johanna

BRIO & ELODIE DETAILS

Publicerad 2010-12-28 23:55:00 i Barnrum,

Vi har inte möblerat barnrummet klart, men det har redan fått flytta in några små saker. Träcykeln från Brio kunde jag inte motstå, trots att det är länge innan bebis kan använda den. Kudden kommer från Elodie Details och var bara för cool för att inte klicka hem. Båda sakerna är fyndade på Campadre.

JULPYNT UTE

Publicerad 2010-12-26 22:39:24 i Trädgård / Utomhus,

Det kanske är lite sent att visa detta nu så här efter jul, men jag är ganska nöjd med mitt pyssel så jag gör det ändå, hihi!Det gamla pyntet vi hade ute på bron hade blivit förstört av all snö och kyla och eftersom julafton skulle firas här så skickade jag ut sambon i skogen på baksidan för att skaffa lite granris. Krukorna togs in och jorden fick tina så vi kunde ta bort allt gammalt och sedan sticka ner alla kvistar. Därefter knytte jag små rosetter av rött presentsnöre, tryckte ner min fina vita lykta och min älskade Välkommen-skylt, sedan bar vi ut allting igen. Visst blev det himla tjusigt?

/ Johanna

PS. Det är mycket roligare att skriva om ni hör av er då och då ;) DS

TIPS! GÅ-BORT-PRESENT

Publicerad 2010-12-23 23:47:42 i Allmänt,En fin present att ge till värdparet när man är bortbjuden kan vara att fylla en ljuslykta med lite smått och gott. Vi ska ge den till en familj med barn så då passar godis ganska bra! Den kan även ges som tack för något. Tack för att du finns, tack för senast eller bara för att man vill ge någon något fint!

CATFOOD

Publicerad 2010-12-15 22:56:37 i Allmänt,

Tidigare har katternas torrfoder fått stå i skafferiet, i sin tråkiga gula kartong. Men så hittade jag denna fina burk på Hemtrevnad och slog till. Så tjusig att den får stå framme!

/ Johanna

KUDDAR

Publicerad 2010-12-14 22:51:19 i Vardagsrum,

Vi har tagit julledigt från alla renoveringar så just nu händer det inte så mycket här hemma. Det blir mest lite pyssel och sånt och i förra veckan sydde jag nya fodral till kuddarna i soffan. Det röda tyget kommer från ett par gamla gardiner, det vita tyget är ett gammalt lakan som jag sytt fast ett underlägg i filt på, och det svarta tyget med tomtar är från en panelgardin som jag hittade på rea. Så nu är det juligt och mysigt i soffan!

/ Johanna

JULPYNT

Publicerad 2010-12-03 22:34:48 i Allmänt,


Köksfönstret...


Vardagsrummet...

Det är inte mycket julpynt som kommit fram hos oss än, stjärnor och röda gardiner sitter i fönstren men inte så mycket mer. Men i veckan hämtade jag upp dessa långbenta tomtar också. Älskar deras klumpfötter!

/ Johanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela