Projekt: Trappgatan

NYTT I BADRUMMET

Publicerad 2011-10-31 21:41:31 i Badrum,

Jag har länge letat glas- eller plastburkar att ställa på handfatet i badrummet. Visst har jag hittat några, men ingen har känts bra eller så har jag tyckt att de varit för dyra. Förra veckan klickade jag in mig på Lagerhaus webshop, och vad hittar jag där? Jo, plexiglasburkar till ett bra pris! Så de klickade jag hem förstås. Det blev även en ny pump till tvålen. Så nöjd!

De hade även skickat med dessa små chokladbitar i paketet. Riktiga humörhöjare!

NY DESIGN

Publicerad 2011-10-14 20:36:00 i Allmänt,

Som ni ser så har jag ny design på bloggen. Den kommer från designbloggar.com och det är mycket som ska fixas, tex en ny header, men jag vet inte när jag ska få tid med det? Får avsätta tid speciellt för det nån dag tror jag. Men vad tycker ni om färgerna och så?

HALLEN

Publicerad 2011-10-13 20:27:47 i Hall,

Jag lovade ju visa bilder på hallen när den var klar så här får ni en liten uppdatering. Allt är visserligen inte klart, men jag visar ändå. Vi ska måla alla innerdörrar vita, jag vill måla om taket och den nya förvaringsmöbeln ska få en fin dyna så det blir mjukt och skönt att sitta på den. Och så är det alltid en massa småfix som ska göras, man flyttar runt på grejer hela tiden och så, men så här ser det i stort sett ut.
Förvaringsmöbeln har jag ritat och svärfar har byggt. Den är anpassad till platsen den står på då det är ett element bakom sittdelen, därav skårorna upptill.


Nyckelskåpet var mörkbrunt förut, men fick lite ny vit färg häromdagen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela