Projekt: Trappgatan

DET NYA GOLVET

Publicerad 2011-08-24 20:55:33 i Hall,

Idag har sambon jobbat hårt med golvet i hallen,och det blev så himla bra. Jag är toknöjd! Nu ska vi bara måla golvsocklarna och sätta dit dörrfodret igen, så är det klart! Eller, jag vill måla om taket och innerdörrarna också, men det är det ingen brådska med.
Vi ska även bygga en förvaringsmodul på väggen motsatt hatthyllan,men det visar jag när det är klart. Vad tycker ni so far?


Före


Efter


Lilla hjälpredan :)

KOSKINN

Publicerad 2011-08-23 20:44:00 i Gillestuga,Jag fyndade ett koskinn på loppis under sommaren. Tanken är att vi ska ha det i gillestugan när vi blir klara med den. Om hundra år känns det, men jag hoppas inte det tar så lång tid.

HALLEN

Publicerad 2011-08-21 21:25:05 i Hall,

Väggarna i hallen var täckte med väv som vi bredspacklat och målat vita. Skohyllan har fått ny färg (den var brun förut) och en ny hatthylla har kommit upp (det är lite roligt att skruvdragaren fortfarande ligger framme, hihi). Vi har varit och kikat på ett nytt golv men vi har inte bestämt oss än. Det är mycket mer som ska fixas också, men det får ta den tid det tar, jag kommer dock att visa er hur det går framöver!
SLUT PÅ SEMESTERN

Publicerad 2011-08-21 20:45:58 i Allmänt,

Hej vänner!

Nu när hösten kryper allt närmare så känns det som att man vill komma igång med renoveringarna och pysslet igen. Under sommaren har vi inte gjort mycket, och i den värmen som varit så hade vi inte orkat även om vi velat, så därför har bloggen liksom haft semester. Hallen är i alla fall det vi håller på med nu, och någon bild dyker snart upp!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela