Projekt: Trappgatan

MÅLA KORGAR

Publicerad 2011-09-11 21:21:36 i Hall,

Vi har tänkt ha korgar i en del av förvaringsenheten vi ska ha i hallen. Vi har letat efter vita i rätt modell och storlek, men alla vi hittat har varit så dyra. De har legat på runt 200 kr styck och det blir ju en hel del pengar när man tänkt ha fem stycken... På Jysk hittade vi till slut rätt modell till rätt pris fast i fel färg så jag har ägnat hela veckan åt att måla korgar. Färgen hade vi hemma så den var ju typ "gratis". Det blev himla bra faktiskt så nu väntar vi bara på att enheten ska bli klar så vi får "inreda" den!

CUEBRAND.COM

Publicerad 2011-09-07 21:06:13 i Allmänt,

Cuebrand.com är Sveriges första e-butik för bloggdesigner. Just nu hittar du bloggmallar till blogg.se, men under hösten kommer de även expandera till de övriga bloggplattformarna. Det här är jättebra tycker jag, eftersom jag kan noll och inget om koder och sånt! Den här designen var himla finoch jag skulle gärna förnya bloggen med den! För att fira lanseringen av sidan lottar Cuebrand ut en bloggdesign värd 399kr och allt du behöver göra för att delta är att blogga om Cuebrand.com och länka till din favoritmall. Maila sedan ditt namn och länken till ditt inlägg till info@cuebrand.com. Vinnaren kommer att utses den 20 september och kommer att meddelas per e-post.

GRILLRING

Publicerad 2011-09-03 21:26:00 i Trädgård / Utomhus,

Under sommaren har vi skaffat oss en grillring ute i trädgården. Den kommer från början från kyrkogården. De har haft vatten i den men när de bytte mot mer moderna saker (tror jag) så ville de bli av med dessa betongklumpar. Svärfar har varit så duktig och byggt fina bänkar åt oss (tack så mycket!) så nu kan det bli en del mysiga grillkvällar i höst, och goda korvgrillningar i vinter!

 

PS. Svärfar kan säkert göra en bänk på beställning också, om någon skulle vilja ha.
Ni måste dock bo här i närheten tror jag. DS

LAGERHAUS ÖPPNAR WEBSHOP!

Publicerad 2011-09-01 11:11:42 i Allmänt,

Idag slår Lagerhaus upp portarna för sin alldeles nya webshop! Helt perfekt tycker jag som gillar deras sortiment, men har allt för långt till närmaste butik. Webshopen är än så länge bara öppen för deras Facebook-vänner men gå bara in på deras Facebook-sida och tryck Gilla så är det problemet löst. Klicka sedan på Shop Online i menyn i vänster. Webshopen öppnar för allmänheten den 12/9.Jag har länge drömt om en stor golvkandelaber och den här såg himla fin ut.... Måste dock fundera om det blir ett klick!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela