Projekt: Trappgatan

JORDGUBBSLANDET

Publicerad 2011-11-06 22:08:00 i Trädgård / Utomhus,

Trädgården var utrustad med ett otroligt stort jordgubbsland när vi flyttade hit. Tyvärr var det vanskött och övervuxet och redan förra året fick vi ta bort en massa plantor. I år åkte resten. Ja, nästan i alla fall. Tolv plantor har vi kvar, planterade i pallkragar, och det känns helt lagom. Den stora ytan där landet var kommer att bli gräsmatta.ANNAT GRÖNT

Publicerad 2011-11-04 21:55:00 i Trädgård / Utomhus,

Vi fick hallonplantor av grannen i sommar, och de har placerats i ett hörn av trädgården, vid grillringen. (Syns de ens? Haha) Några pilbuskar/träd står i samma hörn och jag räknar med att det ska bli lummigt och mysigt där!Även körsbärsträdet har vuxit till sig i sommar. Längtar tills det får blommor!För tidigare bilder, titta i kategorin Trädgård/Utomhus.

HÄGGMISPELN

Publicerad 2011-11-02 20:49:00 i Trädgård / Utomhus,

När vi satte häggmispeln i våras så var den inte stor, den var ganska ynklig faktiskt. Men under sommaren har den vuxit till sig lite och jag minns att det var någon som ville se hur den skulle bli. Och så här blev den. Den har vuxit en bra bit om man jämför med hur den var från början, och nu under hösten har den varit vackert röd. Den ska klippas ned varje vår ett par år framöver, så att den förgrenar sig mer, och det kommer att bli så bra sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela