Projekt: Trappgatan

OBH NORDICA SUPREME NON-STICK SET

Publicerad 2011-06-16 18:54:23 i Kök,

Via Buzzador har jag fått chansen att testa kastruller från OBH Nordica´s Supreme Non-Stick Set. Vi fick hem en liten och en stor kastrull samt en stekpanna och en kökskniv. Kastrullernas lock har glas så att man kan se när det börjar koka, på insidan av locket finns det hål/silar och kastrullerna har hällpipar åt båda hållen. Det långa och praktiska handtaget gör att man aldrig mer kommer att behöva använda ett durkslag = mindre disk. Även stekpannan är utformad så att man kan hälla ur den.
Jag måste bara säga att jag älskar dem! Handtagen, silfunktionen, glaset i locket, ja allt! Att det dessutom inte fastnar någonting i botten när man lagar mat, ja, det är ju bara fantastiskt! Så då vet ni, det var dagens reklampaus :) Och just det, kniven är supervass!



Buzzador ger sina medlemmar chansen att testa produkter som är nya på marknaden. Det kan vara allt från hudvård, kattmat, tandkräm och kastruller till schampoo, tandborstar och babyolja. Vill du också få chansen att testa nya produkter så kan du bli medlem här. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. Vill du läsa mer om Buzzador kan du göra det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela